Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Kjøpsvilkår 2020

gjeldende fra 01.01.20

Våre kjøpsvilkår er våre regler og må følges hvis dere ønsker å bestille deres drømmekake fra oss.

Alle bestillinger får en ordrekontrakt hvor nettadresse til denne siden står. du er selv ansvarlig å sette deg inn i kjøpsvillkår.

Vi leverer skreddersydde produkter som håndlages og utsyr, verktøy må spesial bestilles kun for din kake.

Vi bruker mange timer og setter av mye tid på deres drømmekake.

Så klaging via andre instanser kan ikke overgå disse.

Kommunikasjon:

i helgen går all kommunikasjon via Bjørn Ali på sms eller melding via sosiale medier, han er veldig opptatt og mange kaker skal lages, så sitte i telefoner har han ikke mulighet til.

Vi har to damer her , men kundene vil alltid helst snakke med Bjørn Ali og ikke de.

Kundens ansvar:

Uansett tema på kaken, så er ikke kakebestillingen registrert før du har mottatt en ordreavtale og godtatt den. hvor all info om kaken, smaker og dekor står.

Mange kunder sender forespørsler og derfor viktig å skille mellom en forespørsel og bestilling.

depositum:

kaker over kr 2000,- må et depositum innbetales for å aktivere bestillingen og lås din dato til ordren.

Bestilling over 3 mnd før er depositum 35%, bestilling under 3 mnd er det 50%

Hvis du ikke klarer å bet depositum må du gi beskjed snarest, slik at din bestilling ikke blir slettet, så finner vi alltids løsning på det.

Depositum låser og sikrer din bestilling, og spesial utstyr, verktøy og div bestilles og alle nye bestillinger ved samme dag må vi si nei til. derfor betales depositum ikke tilbake i rene penger, men endring av dato eller bruke det til annen annledning er mulig mot lite endringsgebyr.

Vårt ansvar:

kunden får kaken nærmest sitt ønske. ofte er det litt forskjell på kundens drømmekake enn hva som er realistisk innen str og fyll.

Som kakedesigner har Bjørn Ali myndighet til å gjøre endringer som er for kakens beste uten kundens samtykke. Ofte jobbes det utover nettene og vi forstyrrer ikke kunden da.

Skulle kunden ønske mang håndlagde blomster som veier mye, og en kake med bløtt mykt fyll, så prøver vi lage etter kundens ønske, men skulle eks. kaken ikke tåle vekten av blomstene å begynne rynke på siden, så har vi rett endre til friske blomster, som gir utseende og er for kakens beste.

Tillit til Bjørn Ali gjør en bra innsats er vel en av grunnen til at kunden velger oss, og da må han også få litt makt til innspill og endringer han mener er kakens beste.

Men selvfølgelig prøver å oppfylle alles ønsker så langt det lar seg gjøre.

lån av utstyr.

Vi tar ingen depositum for utlån av stativer og utstyr, men er ikke utstyret levert innen en uke, så vil de få en purring på sms går det enda en uke uten at utstyret er levert, vil de bli belastet å erstatte utstyret

Bryllupskaker:

Bryllup er mye ansvar og forpliktelser for oss, vi prøver hjelpe alle så godt vi kan.

Alle får tilbud om gratis prøvesmaking , men dette må skje på ukedager helst på ettermiddagene. Helgene er veldig hektisk så derfor prøver vi unngå kundekonsultasjoner da.

Skulle du ha avtalt en prøvesmaking i en helg, har vi full rett til å kunne avlyse, eller utsette prøvesmakingen hvis det blir for hektisk, eller ved mangel på råvarer som ønsket av kunden til prøvesmakingen.

Men med minimum 1 times varsel.

Hvis det er helt umulig for kunden å komme til ny konsultasjon, tilbyr vi gratis levering av prøvesmak kakebitene levert hjem til kunden, når det passer for vår ukesplan.

Betaling og depositum :

ved bestilling over tre mnd før skal minimum 35% betales i depositum. Ved bestilling under 3 mnd før er det 50%

og under 1 mnd før 100%.

Så fort depositumet er innbetalt blir din dato låst og bestillingen blir aktivert, det er enda mulig å gjøre litt endring på design og smak, eller øke bestillingen.

Å endre ved å reduserer, delvis kansellere deler av bestillingen eller endre dato tilkommer endringsgebyr på 390,-

Ved kansellering av bestillingen uansett grunn vil depositumet ikke betales tilbake.

Grunnen er bla at det er satt av mange timer/dagers jobb og derfor sagt nei til mange kunder som ønsket kake samme tidsperiode.

transporten av kaken er betalt alt av depositumet og spesial utstyr, og div dekor er bestilt fra utlandet.

Restbetaling på bryllupskaken skal være betalt innen dagen før levering.

Klage:

hvis det er noe som kunden føler å klage på skal det meldes ifra snarest, helst ved henting, slik at vi har mulighet til å evt rette opp feilen, hvis det ikke er mulig å gi beskjed før etter kaken er spist, så har vi mulighet gi gavekort som kompensasjon , men penger har vi dessverre ikke mulighet gi tilbake .

Kansellering fra vår side.

Bjørn Ali er en kunstner med kaker og mange vil at han skal lage drømmekaken til dem. veldig sjelden kan det hende at vi må kansellere fra vår side.

Når har du rett på pengene tilbake:

- Bjørn ali er vanlig syk

- vi har dobbeltbukket

- vi har oversett bestillingen

- måtte prioritere noe annet

- måtte reise ferie/ kurs

Når har du ikke rett på pengene tilbake

- stengt pga brann

- strømbrudd over 10 timer

-livstruende sykdom

- ulykke, skade som medfører sykehus innleggelse

- kaken skadet i trafikk ulykke

Levering av kaken på dør

vi tilby å levere kaken rett på dør, eller kakebordet.

vi har ansvar for at kaken leveres i tide og like hel.

levering på et tidspunkt er ikke lette så vi garanteret levering med en times slingring.

skulle kaken bli senere en slindringsmomentet har kunden mulighet å klage. men skyldes forsinkelsen av trafikk kø, stengte tunneler eller veier, har sjåføren plikt melde ifra om forsinkelsen, og kunden ikke rett å klage.

Gavekort:

Det er forskjell melom gavekort fårr av oss o premier eller påskjønnelser, enn gavekort som er kjøpt av kunden til å gi i gave.

kurs

er det kun to gavekort plasser, derofor er det viktig å opplyse om gavekort ved påmelding, slik at vi ikke havner i den situasjonen at det er en for me med gavekort å derfor må betale.

Gavekort som er kjøpt kan brukes p lik linje som vanlige betalende deltagere.

kaker:

gavekort som er fått i premier eller påskjønnelser er ikke lov å kombineres med spesial rabatter, og derfor pliktig å opplyse ved første kontakt at du vil bruke et gavekort.

Gavekort som er kjøpt med fullpris kan brukes med rabatter, men ikke gavekort kjøpt med kampanje rabatter, da blir det rabatt oppå rabatt.